Advertisement

Responsive Advertisement

SİBER GÜVENLİK BÖLÜM 4

 KAYNAK: Cisco Networking Academy,Siber Güvenlik

 Arzu Kilitci



Siber Güvenlik

Bölüm 4: Terim ve Kavramlar Uygulama

Bu etkinlik, bölüm boyunca sunulan önemli terim ve kavramları uygulamanıza izin vermek için tasarlanmıştır. Pratik yapmak için çeşitli çalışma modları ve seçenekler vardır. Çalışma modları, etkinliğin sağ alt köşesindeki liste kutusundan seçilebilir. Lütfen sizin için en uygun modu keşfedin.

açık bağlantı noktaları için bir bilgisayar, sunucu veya başka bir ağ ana bilgisayarını sondalama işlemi hangi trafiğe izin verildiğini kontrol ederek ağı korur, hem de izin verilir. Doğru ya da Yanlış. Bugün bir kuruluşun tüm ağ güvenlik ihtiyaçlarını çözecek tek güvenlik cihazları bulunmaktadır.Bu saldırı, sunucuları ve sahte trafiğe sahip ağ aygıtlarını basitçe ezerek hizmetleri bozar.Ağ dolaplarına, sunucu konumlarına ve yangın önleme erişimini kısıtlayan bir güvenlik önlemi türü

Doğru ya da Yanlış. Bir botnet on binlerce hatta yüz binlerce bot olabilir.bir bilgi sistemleri saldırısının aşamalarının kavramsal bir taslağı pozitif bir kural veya imza eşleşmesine dayanarak trafiği engelleme veya reddetme yeteneğine sahip bir güvenlik cihazı ağ üzerinden akan veriler hakkında bilgi toplamak için kullanılan bir araç.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar