Advertisement

Responsive Advertisement

En büyük BT sorunları: Bulut ve Güvenlik

 En büyük BT sorunları: Bulut ve Güvenlik

Cisco’nun yaptırdığı son araştırmaya göre başarılı bir dijital dönüşümde “hibrid iş gücü için güvenlik ve iş birliğine yoğunlaşılması, son kullanıcı deneyiminin en iyi şekilde sunulması, inovasyon ve güvenliğin desteklenmesi, teknolojinin desteğiyle çalışanlara yatırım yapılması ve toplumsal sorunların çözülmesi” büyük önem taşıyor.

Sonuçlara göre Avrupa, Orta Doğu ve Rusya (EMEAR) bölgesinde CIO'lar ve BT karar vericiler (ITDM'ler), iş yerleri için kritik inovasyonları yönlendirme konusunda BT yöneticilerinin önemini artıran zorlu bir yılın ardından dijitalleşme yatırımlarını en üst düzeye çıkarmayı ve inovasyonu desteklemeyi amaçlıyor.  

Geçtiğimiz on iki ay boyunca dünyanın her yerinden CIO'lar ve ITDM'ler, şirketlerini giderek artan güvenlik tehditleri listesinden korurken dijital ve bulut yatırımlarını hızlandırmak zorunda kaldı. Akıllı iş yerleri yaratma yolunda, EMEAR bölgesindeki BT yöneticilerinin 2020’de yaptıkları kritik yatırımları arttırmanın yollarını bulmaları gerekiyor. Haberin Devamı

Yorum Gönder

0 Yorumlar